Aqua Split

Aqua Split

Split-schuimranden voor inbouw in een bestaand ledikant.

Uw huidige ledikant wordt om het waterbed heen gemonteerd.

Schuimomranding
De schuimranden bestaan uit één geheel. De schuimranden zorgen ervoor dat u comfortabel in en uit kunt stappen uit uw waterbed. Deze zijn bekleed met een vilt-achtig materiaal, waardoor de vormvastheid wordt vergroot en de levensduur verlengd. Kwaliteit- en milieu-management kenmerken onze produkten: het gebruikte schuim en alle textieldelen zijn volgens de Oeko-Tex Standard 100gecertificeerd.

Watermatrassen
Van zeer soepel vinyl met hoogfrequent-lasmachines in onze fabriek geproduceerd. Dit 0,6 mm sterke zuurvrije (Phthalat-vrije) vinyl is voorzien van de nieuwste generatie weekmaker Mesamoll II. Lende-ondersteuning bij alle stabilisaties. U kunt kiezen uit verschillende stabilisatieniveaus; van F0 (‘free-flow’) tot F8 (5 vlieslagen + lende-ondersteuning). Als summum van stabilisatie is er de F10S met een extra schuimlaag. Desgewenst kunnen wij de (gladde) bovenzijde van uw matras voorzien van een reliëf-structuur.

Tijken
De Pacific-tijken met doorgestikte zijkanten zijn gevuld met 400 gram/m² Tencel®-vezelvulling:

  • optimale temperatuur-regeling
  • voert lichaamsvocht snel af
  • lichter dan gewone vezelvulling
  • houdt uw lichaam behaaglijk warm
  • de tijken hebben (vanaf maat 160 breed) een middenrits
  • het bovendeel is afritsbaar
  • mooi strak design
Tencel® is een natuurlijke vezel, gemaakt van de bast van eucalyptusbomen uit duurzaam beheerde bossen. Tencel® voelt heerlijk aan, het is zacht als zijde, koel als linnen, comfortabel en warm als wol en sterk als katoen. Zeer aan te bevelen bij stofmijt-allergie.
Winkelwagen
Scroll naar top Call Now Button
%d bloggers liken dit: